Sojusz s8
Jak zerknąłem rano na przegląd sojuszu to mi ręce opadły, 2 czerwone kropki, 4 żółte....
murzyn pisał że wyjeżdża, ale deta nic nie wspominał i od 5 dni sie nie logował... jak dla mnie powinno się wyciągać konsekwencje... czerwona kropka powinna oznaczać "wypad i jesteś naszą farmą" wzłaszcza, że sojusz ma być sojuszem ofensywnym
A jak Was nie ma to miejcie siterów, przecież wystarczy, że sie raz dziennie zaloguje i coś kupi !!!!
Off Player
Wydaje mi sie ze tak powinno byc no chyba ze ktos sie usprawiedliwi ja tam mam pomoc w zastępstwie to sie nie martwie
z czerwonym zaczekamy jeszcze chwilkę - żółci w ogonie sojuszu to wystarczający powód do usunięcia i ewentualnie przyjęcia kogoś z czołówki akademii...
TOP OFF (C)
czerwone kropki -- zaraz wypad ??? czemu ???
jesli kogos dluzej nie ma -- moze sie kazdemu zdarzyc !!! w zyciu roznie bywa --co nie ktorzy pracuja (sluzbowy wyjazd itd. ) .
ja uwarzam ze jesli kogos nie bylo dluzszy czas to za kare powinnien wyslac ustalona liczbe surowcow(za kazdy dzien np po 800 ) dla osady najslabiej rozwinnietej - na samym dole
jesli sie wczesniej usprawiedliwil nie widze zadnego problemu !!
jesli nie wysle surowcow dla slabej osady wtedy : jak wy to piszecie : wypad !!
jest coś takiego jak siter, dogadajcie sie między sobą, najlepiej z sąsiadami z mapy, bo co to jest za problem zalogować się na minutkę u kolegi i kupić mu coś... i kolorowo już nie będzie... ja jestem siterem na 2 kontach i poświęcam im w sumie nie więcej niż 5min dziennie... wpadam kupuje i wypad...
to nie jest problem...
a surka sie nie marnuje i pop albo wojo rośnie...
Ostatnio edytowany przez pasxzek (2007-12-31 12:45:09)
TOP OFF (N)
Zgadzam się powinniśmy coś zrobić z tymi kolorowymi fajerwerkami,
Oczywiście rozumiem każdy może mieć sytuacje wyjątkową ale po to jest sitter. Więc jak ktoś prosi żeby go mieć to należy go poszukać a nie stwarzać problem. Ja też mam sittera a siedzę przed komp 12 godzin dziennie.
TOP OFF (N)
u nas tez kolorowo pomimo ze pismo bylo wyslane juz 2 dni temu o tym by zalatwic sobie sittera mamy juz jedna szara ale dzisiaj chyba sie z nim pozegnamy bo to juz przesada ;/
TOP OFF
dostalem wiadomosc od jerzego i zgadzam sie z jego sugestiami,nie wyrzucajcie szarych,niech sobie beda,trzeba z nich korzystac,farmic i dac info w akademiach i sojuszach ze jest osada do przejecia ,a potem niech ci co sa najblizej wysylaja gadulcow-jurek w ten sposob wlasnie druga osade po samancie przejmuje:D ,a caly czas korzystamy z jej surowcow,a jesli szarych po prostu bedziemy wyrzucac stana sie pozywka wszystkich w okolicy.Przez to ze samanta wyszla z naszego sojuszu jurek musial o jedna z jej osad walczyc ....yyyy....nie pamietam dokladnie ale chyba z F-zakonem,bo przejal osade a jeszcze ataki od nich szly i to o ile pamietam z katastami .pare falang przez to starcilismy ale warto bylo krop nie przepadl
.a dopoki szary jest pod skrzydlami sojuszu jest w miare bezpieczny przed zakusami "obcych"
(elmo: sprawa omawiana też w wątku "sytuacja w akademiach i głównym" [pomysły, zmiany, wnioski...])
TOP OFF (N)
no tak ale koles ma 2 osade z 3 populacji jzu niedlugo mysle ze bede mial gadule to jakos to zalatwie ;]
TOP OFF
a tak przy okazji kto ma gadulcow lub wkrotce bedzie mial,w przszlym tygodniu JayBae szykuje sie do przejmowania osady i bedzie potrzebowal wsparcia bo osada zdaje sie ze jest troche daleko,zglaszajcie sie do niego!!!